Камила Кабељо се извинила због расизма

Агенције
Камила Кабељо се извинила због расизма

Млада пјевачица Камила Кабељо извинила се због расистичког начина понашања какав је, како каже, имала док је била млађа, преноси Би-Би-Си.

Она је на “Твитеру” написала да је у прошлости користила расистички језик, чега се дубоко стиди и због тога ће жалити заувијек.

Пјевачица хита “Хавана” рекла је и то да никада никоме није намјерно наудила, нити ће наудити и жали што је у прошлости имала лоше поступке.

- Била сам необразована незналица и једном када сам постала свјесна историје и тежине, те правог значења овог грозног језика, осјетила сам дубоки стид. Извинила сам се и извињавам се и сада - додала је она.

Снимци с њеног мобилног телефона, који су ове седмице почели да круже на “Твитеру”, показују пјевачицу како користи слово “Н” на свом старом “тамблр” рачуну, што упућује на термин “Нигер”, погрдни назив за тамнопуте становнике САД, преноси портал “klix.ba”.

Иако медији до сада нису успјели да добију увид у “тамблр” постове Камиле Кабељо с некадашњег рачуна, она је наводно дијелила расистичке шале између 2012. и 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана