Како су се упознали славни парови

ГС
Како су се упознали славни парови

Наши омиљени славни парови и њихове љубавне приче.

Жизел Бундшен и Том Брејди

Славна бразилска манекенка Жизел Бундшен и спортиста Том Брејди имали су проблема да пронађу сродну душу. Овај пар се заправо упознао на слијепом састанку, а очигледно је то био савршен спој који је актуелан од 2009. године.

Џастин Тимберлејк и Џесика Бил

Славни пар се упознао преко заједничких пријатеља: "Урадио сам то на старомодан начин - преко телефона. То је нешто што сам научио од очуха и деде. У питању су џентлменски манири које мушкарци не би смјели да запоставе или забораве упркос чињеници да смо сви у дигитал ери гдје се раскида преко мрежа".

Мила Кунис и Ештон Кучер

Невини пољубац на сету "Веселе седамнтесете", није резултирао везом већ пријатељством. Тек након што се Ештон растао са Деми Мур (2011), а Мила са Меколи Калкином, ТВ колеге су почеле да излазе. Искре су, како је Мила једном изјавила, "прорадиле када је глумица видјела Ештона на једној додјели награда.

Софија Вергара и Џо Манђанел

Џеси Фергусон је кумовао вези између ова два секс симбола. Он их је упознао на једној журци баш након што је Вергарина предходна веза доживела крах. Џо се појавио и оборио са ногу звезду серије "Модерна породица".

Викторија и Дејвид Бекам

Давид је знао да ће вјенчати Викториу након што ју је угледао у музичком спот групе Spice Girls.

"Док су други фудбалери пили пиће са својим колегама након једне утакмице, Давид је стајао са својом породицом и био неодољив. Имао је тако сладак осмијех. Тада сам помислила како је он идеалан мушкарац за мене која сам такође привржена својој породици, те да смо доста слични. Помислила сам да ми прилази и тражи ми број. Тај број написан је на авионској карти Лондон-Манчестер и још увијек знам да је код њега." Пар се вјенчао 1999. године и има четворо деце, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана