Како се осрамотила шпанска глумица?

Агенције
Како се осрамотила шпанска глумица?

Шпанска глумица Ана Ален лажирала је своју каријеру и живот на друштвеним мрежама жељна славе и пажње публике.

Наиме, ова глумица је покушавала да представи јавности свој гламурозни глумачки живот тако што је постављала фотографије других личности као своје, а често је фотошопом себе убацивала у друштво познатих.

Уколико и IMDB није лажиран, шпанска глумица има завидну каријеру, али из неког разлога она је одлучила да своју славу "дигне" на виши ниво уз помоћ фотошопа.

Фотографију позивнице са додjеле Оскара украла је од холивудске глумице Лупите Најонго, да би затим увjерила своје пратиоце да је пријатељица са глумцем Матом Бомером, а у ствари је фотошопом додала себе.

Ту се није зауставила па је са фотографије обрисала Самер Глау и додала свој лик како позира у друштву екипе из серије "Штребери" претварајући се да је била специјална гошћа у серији.

У једном тренутку била је опсjеднута глумицом Софијом Буш, па је скоро све њене фотографије потурала као своје. Невjероватно је да је толико далеко ишла да се у интервјуу за шпански "Ел Мондо" хвалила разговором који је имала са глумцем Нилом Патриком Харисом.

Како су у лажи кратке ноге, није дуго прошло док шпанска глумица није била ‘ухваћена’, а наравно за све је криво аматерско познавање фотошопа. У интернет ери лоша је идеја да било шта лажирате, а посебно да се представљате као неко други. Такође, агенција за таленте која је заступа, погађате има само једног члана – Ану, а њихов профил на Твитеру је сада обрисан.

Глумица је обрисала све профиле на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана