Како послије свега изгледа претучена порно-глумица?

Агенције
Како послије свега изгледа претучена порно-глумица?

Америчка порно-звијезда Кристи Мек успешно се опоравља након што ју је бивши момак, иначе професионални ММА борац Џонатан Копенхавер, брутално претукао.

Он је оптужен за злостављање, дављење, отмицу, провалу, присилу и сексуално злостављање. Након што је претукао бившу дјевојку и порно глумицу Кристи Мек он је недјељу дана бјежао од полиције док га напокон нису ухапсили у једном хотелу у близини Лос Анђелеса.

Позната порно-глумица је само дан након напада објавила фотографију на којој изгледа непрепознатљиво од задобијених повреда. Мјесец дана касније Кристи се поново огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и објавила фотографије на којима се види како је изгледао њен опоравак, а прије неки дан се први пут појавила у јавности.

Уз мало шминке и стилизовања Кристи је поново она стара.

"Фотографија послије два дана, двије недјеље, затим четири недјеље и синоћ. Имала сам неколико посјета зубару, који су ми помогли да нормално једем и имам лијеп осмијех. Мораћу да посјетим зубара још неколико пута. Провјерила сам своје очи и скренули су ми пажњу да сам срећна што и даље видим, пошто је један мишић у лијевом оку имао пријелом. Вишеструки прелом носа ће бити сређен у наредних неколико мјесеци, али ми све то изазива проблеме са дисањем. Моја горна усна ће поново моћи да се помјера за шест мјесеци. Моја јетра је, изгледа, у реду. Примљена сам поново у болницу након што сам била пуштена, а све због неких додатних лијечења, али нисам била оперисана. Моје лице почиње да изгледа поново пристојно, јер ми је спао оток, али још није моје. То што ми је коса ошишана и што сам изгубила много килограма учинило је да се осјећам још удаљеније од себе саме. Тешко је погледати се у огледало сваки дан и видјети некога кога не познајете", написала је.

Кристи каже да се много боље осјетила када су је уљепшали и када је први пут изашла међу људе на један хуманитарни догађај.

"Након што су ме нашминкали и обукли за јучерашњи хуманитарни догађај, осјећала сам се много боље по питању свог изгледа. Учинили су да се осјећам нормално и лијепо након дуго времена. У питању је догађај ‘Face Forward’. Непрофитна добротворна организација која финансира операције за жене и децу који су били жртве злостављања због којих морају да буду подвргнути реконструктивној хирургији", написала је Кристи на свом профилу на Инстаграму и изазвала бројне поруке подршке и дивљења за то што се тако храбро носи са ситуацијом која ју је задесила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана