Када ћерка Доналда Трампа слави пунолетство

Агенције
Када ћерка Доналда Трампа слави пунолетство

Најмлађа ћерка америчког бизнисмена Доналда Трампа, Тифани прославила је свој двадесет и први рођендан, али њена прослава, баш као и њен живот, се у многоме разликује од једне просјечне дјевојке тих година.

Поред Иванке Трамп, која је кренула очевим стопама у пословном свијету, и Доналда Џуниора и Ерика које је добио са Иваном Трамп, Доналд има и млађу ћерку из другог брака,Тифани коју још увијек не занима посао већ ужива у изласцима, куповини скупе гардеробе и путовањима.

Како јој је отац веома богат, Тифани не мари за каријеру, већ ужива у очевом богатству и често је можете видјети на модним ревијама престижних свјетских креатора.

Иначе, Тифани је Доналдова ћерка коју је добио из брака са Марлом Маплес, међутим до развода је дошло 1999. године, након шест година заједничког живота.

Након тога Трамп је оженио Словенку Меланију Кнаус, а са њом је добио још једног сина.

Колико сва дјеца овог америчког бизнисмена уживају у лагодном животу свједочи и прослава рођендана младе Тифани која је са пријатељима уз скупоцени шапањац и кавијар славила до касно у ноћ и све детаље забиљежила фотографијама које је одмах поставила на друштвене мреже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана