Један белфи је већ легендаран: Да ли ће овај бити популарнији?

Агенције
Један белфи је већ легендаран: Да ли ће овај бити популарнији?

Модел Амбер Роуз, бивша супруга познатог репера Виз Калифе привукла је велику пажњу на себе фотографијом на којој позира у провокативном издању у стилу ријалити звијезде Ким Кардашијан.

Прије неколико дана Амбер је обавјестила своје фанове како се растаје од репера Виз Калифе, а да је то није баш много узбудило види се и на овој провокативној фотографији на којој поносно показује своју позадину,а неки медији пишу да је овако жељела да покаже супругу шта је изгубио.

Ова фотографија многе је подсјетила на чувени белфи Ким Кардашијан. Наиме на тој слици Ким позира у истом стилу и понсоно показује како је смршала само неколико мјесеци од порођаја. Та фотографија изазвала је општи хаос на друштвеним мрежама, али је и покренула бројне полемике.

На својој белфи фотографији Амбер носи купаћи костим с принтом новчаница и нема проблем да покаже своје облине по којима је далеко позната.

Поред недавног развода, Амбер је пунила новинске ступце и због наводне романсе са Ником Кеноном, бившим супругом пјевачице Марај Кери. Иако су и Мараја и Ник оповргнули ова нагађања, Амбер је само неколико дана након тога виђена у једном ноћном клубу у Лондону са Кеноном.

Да ли је Амбер овом фотографијом жељела само да изазове бившег мужа, или можда покушава да поново преузме титулу најпознатије задњице Америке од Ким Кардашијан?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана