Из угла „жене која нема шта да изгуби" - Амбер Херд пише књигу о свему што је прошла са Џонијем Депом

ГС
Из угла „жене која нема шта да изгуби" - Амбер Херд пише књигу о свему што је прошла са Џонијем Депом

Како би остварила приходе „јер није у прилици да одбија новац“ глумица Амбер Херд ће вјероватно склопити уговор о писању књиге о свему што је обиљежило буран период за њом, посебно током развода од Џонија Депа, и судских процеса.

У издавању књиге, Амбер Херд види могућност приходовања, пошто је изгубила милионе долара у тужби за клевету против бившег супруга Џонија Депа. Извор близак глумици тврди да је она у финансијским проблемима и да није у позицији да одбије такву понуду.

Џони Деп је добио спор по тужби за клевету против Амбер Херд пошто јој је наложено да глумцу исплати 15.000.000 долара одштете. Међутим, порота је Хердовој додјелила два милиона долара за дио противтужбе, зато што је Депов адвокат њене оптужбе да ју је бивши муж злостављао назвао преваром. 

„Амбер своју каријеру у Холивуду сматра завршеном. Она је већ у преговорима и узбуђена је због тога. У овом тренутку нема шта да изгуби и жели да све изнесе у јавност", навео је извор близак глумици за портал okmagazine.com

Адвокат специјализован за бракоразводне парнице Дрор Бајкел, који је и аутор књиге The 1% Divorce, When Titans Clash, изјавио је да би Хердова морала да рачуна с тим да је могуће да ће књига изазвати нове тужбе. 

„Амбер мора да буде врло опрезна и одмјерена у књизи у којој ће објавити разматрања о случају са Џонијем Депом, јер ће његови адвокати сигурно с великом пажњом испратити све што буде написала о бившем супругу", додао је Бајкел.

„Буде ли прешла границу, што је вјероватно, нема сумње да ће бити погођена још једном тужбом за клевету и одмах завршити опет на суду", објаснио је познати адвокат.

Иначе, представници Амбер Херд најаве о књизи коју би глумица требало да напише, нису то ни потврдили ни демантовали.

Амбер је недавно дала интервју за NBC у којем је рекла да је „повређена количином мржње и љутње која је усмјерена према њој, али да није зажалила што је случај изнијела пред суд упркос свом губитку и великом публицитету".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана