Исповијест супруге Џенана Лончаревића: Хоће да ме избаци из куће, љубавници је купио стан

ГС
Foto: Принтскрин

Џенан Лончаревић поднио је у фебруару 2024. захтјев за развод брака од супруге Самире са којом је званично у браку 25 година.

Тужбу је поднио, ни мање ни више, него на њен рођендан. За 18 година колико је на сцени, Џенан жену нити једном није показао у јавности, а чак јој је и име крио.

Она је сада ријешила да проговори, а оно што је рекла је и шокантно, и болно. Самира је за Телеграф.рс потврдила да Џенан годинама води паралелни живот са другом женом, за коју је она вјеровала да му је - сарадница.

- Једино тржим да се поштује закон у свему овоме, не тражим ништа више. Ипак сам радник тог суда, водим кривичну писарницу и знам како све иде. Тражим да се закажу предмети који су пре мене ако су хитни па мој. Да ли ће да буде сутра, прекосутра или за месец дана, само да иде по закону. Он и његов правни тим сада ургирају са свих страна да се то убрза - почела је Самира.

- Највећи проблем је имовина, доживела сам да после 25 година брака хоће да ме избаци из куће. Ја бих одмах потписала захтев за развод брака, одмах, али је проблем имовина, зато што је све што је куповао стављао на име његове мајке. Сад је купио стан у Београду на име те жене, на њено име је ставио да ја не бих могла ништа да добијем. У томе је проблем - истиче Џенанова законита супруга са којом има два сина.

Она, каже, не брине за себе, али брине за децу.

- Ја иначе никада не бих себи дозволила да разговарам са новинарима да немам овај проблем и да сад немам куд. Кућа у којој боравимо води се пола на њега, пола на његовог брата, и фактички, за 25 година брака, мени припада четвртина куће јер је све остало што је стекао ставио на туђим именима. Мени није остало ништа друго него да се борим да обезбедим своју децу која на њиховом имену немају ништа - истиче ова жена и додаје:

- Ја за себе имам, имам плату и ја бих се сналазила али желим њих да обезбедим данас сутра нешто да се деси шта би они?

- Он има добар однос са децом. Деца га много воле. Дође једном у 15 дана и тада их види. Када дође у Пријепоље борави у истој кући у којој сам и ја, али не комуницирамо. Наш однос је нарушен. Наши адвокати се чују, ми не разговарамо од лета прошле године. У фебруару ми је стигла тужба за развод - закључила је Самира Лончаревић.

Екипа Телеграфа покушала је поводом ових навода покушала да ступи у контакт са Лончаревићем, али до тренутка објављивања овог текста није одговарао на позиве и поруке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана