Испливао снимак на ком Пикеова мајка насрће на Шакиру: Хватала је за лице, Пике гледао

B92
Foto: Marca

На друштвеним мрежама појавио се снимак која открива колико је лош био однос Шакире и Пикеове мајке Монтсерат Бернабеу. Након што се сазнало да Шакира на балкону држи лутку вјештице усмјерену према кући бивше свекрве, многи су је нападали говорећи да не треба да мијеша Пикеову мајку у свој љубавни крах.

Међутим, након видеа који је недавно објављен по друштвеним мрежама многи закључују како је Монтсерат итекако била умјешана у њихов однос. На снимку је очигледно да се пјевачица и фудбалерова мајка свађају. У једном тренутку Пикеова мајка љуто хвата Шакиру за лице, а пјевачица јој нагло склања руку.

Како пишу страни медији, свекрва је Шакири у том видеу поручила: "Мораш да зачепиш уста." Док се њихова свађа на улици одвијала, Пике је само стајао са стране и проматрао. Снимак инцидента, који је тек сад завршио на мрежама, снимљен је раније, али није познат тачан датум. Многи људи на друштвеним мрежама су бесни због овог видеа, а коментари се само нижу.

"Не могу да верујем да је Пике само стајао тамо док је његова мама хватала Шакиру за лице", "Погледајте Пикеа. Ништа не ради. Не зна како да заштити Шакиру од сопствене мајке. То није мушкарац", "Лоше ми је од овога. Види се бес у очима Пикеове мајке", неки су од коментара.

I am fuming.

You had me fooled Mr. Piqué and Mrs. Montessori you as well.

DTA. pic.twitter.com/JDMykFqX1d

— Asandé (@kewchiy) January 23, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана