Ирина Роналду прави љубоморне сцене

Агенције
Ирина Роналду прави љубоморне сцене

Прелијепа руска манекенка Ирина Шајк стријељала је погледом водитељку церемоније која се нашалила на рачун њеног момка, фудбалера Кристијана Роналда.

Иако је постала већ нека врста традиције да се водитељи церемонија додјела награда шале са онима који су награђени, такве шале се баш не допадају свим присутним познатим личностима. 
Наиме, Кристијано Роналдо се на додјели признања "Ла Лига Ањардс" појавио са својом љепшом половином Ирином, која је блистала у црвеној хаљини. Како је Роналдо те вечери освојио три награде, био је мета шале познате шпанске комичарке Еве Хаче. 
- Морам да ти признам нешто. Ти си мушкарац којег сам највише пута видјела у доњем вешу и морам да кажем да си најбоље депилиран - нашалила се комичарка. 

Најбољи фудбалер на свијету је прихватио шалу и искрено се насмијао, док је његова дјевојка Ирина сједила са леденим изразом лица. 

Ипак, можда разлог таквог Ирининог израза лица није то што јој се шала није допала већ можда није разумјела шта водитељка говори. 
Ирина Шајк течно говори руски и енглески језик, па иако је живјела неко вријеме у Мадриду, није јасно колико добро барата шпанским. Претпоставља се да са својим момком Роналдом прича на енглеском.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана