Има милионе, многи је желе, али буквално нико не смије да јој приђе

Агенције
Има милионе, многи је желе, али буквално нико не смије да јој приђе

Ова 18-годишња ћерка руског тајкуна могла би да изабере било ког дјечка којег жели, јер њена привлачност не лежи тек у богатству, већ је ријеч о згодној девојци за којом би се многи окренули без обзира на новац.

Она је једна од најпожељнијих плавуша у Лондону, а Софију Абрамович знају и као најбогатију тинејџерку у овом граду. И све то захваљујући свом оцу Роману.


Ова 18-годишња ћерка руског тајкуна и власника фудбалског клуба "Челси" могла би да изабере било ког дечка којег жели, јер њена привлачност не лежи тек у богатству (а "тешка" је милијарду фунти), већ је ријеч о згодној дјевојци за којом би се многи окренули без обзира на новац.

Али умјесто да лети из везе у везу и парадира по црвеном тепиху, наводно јако симпатична и драга Софија најрадије проводи вријеме с оцем. Зато би онај који би желио да јој се приближи требало да буде стварно одважан и неустрашив.

Упркос томе што је много с татом, Софија ипак нађе времена и за гламурозан живот. Тако се повремено долети приватним авионом на француску ривијеру, ужива у најфинијем шампањцу или потроши 200.000 фунти током зимских празника како би се проводила с пријатељима - Бекамовима. Јер, ипак је она татина принцеза.

Прошле године је 18. рођендан прославила у сопственом ноћном клубу с 500 пријатеља, на шта је тата потрошио "само" 30.000 фунти. Роман пак није присуствовао журци, будући да је тамо била његова бивша супруга, Софијина мајка Ирина.

Када није с Бекамовима, Софија се радо дружи са 17-годишњом ћерком познатог кувара Гордона Ремзија, па девојке често заједно одлазе на луксузне одморе - на примјер, сад су биле на Малдивима.

Кад ипак нађе времена за школу, тамо је возе у блиндираном ренџ роверу, а док је била млађа, често је у мало удаљенију школу ишла хеликоптером. Сад радије путује с возачем и тјелохранитељима у теренцу.

Софија често објављује фотографије с татом, којег очигледно обожава, а који јој без поговора испуњава сваку жељу, па је тако добила и најскупље коње кад се почела да се бави јахањем. Тај спорт јој чак и добро иде, па се дружи с другим дјевојкама које дијеле ту страст.

Иако неки тврде да Роман Софију држи на "краткој узици", други сматрају да то није нимало чудно кад знате колико је лош утицај принцеза у проводу, тачније његове најстарије ћерке Ана, која живи и студира у Њујорку. Али под знаком питања је колико студира јер је увијек спремна за проблеме и журке. За разлику од татиног поноса - Софије, пише Дејли мејл.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана