Идила Ђоковића на љетовању по Јадрану

Агенције
Идила Ђоковића на љетовању по Јадрану

Прослављени српски тенисер Новак Ђоковић, заједно са супругом Јеленом и сином Стефаном, посљедњих дана је на идиличном одмору по лијепом плавом Јадрану.

Тако је, између осталих, јуче посјетио позориште "Ulysses" на Брионима, гдје је искористио прилику за приватно дружење и уживање са глумцем и музичарем Радом Шербеџијом.

Након посјете позоришту које је основао Шербеџија, ова два врхунска мајстора у свом послу одлучили су да се опусте уз боћање.

Прије Бриона, Ђоковићи су јахтом крстарили Хрватском и Црном Гором, гдје су претходних дана уживали на Светом Стефану и Краљичиној плажи.

У Хрватској су уживали у неколико најпознатијих љетовалишта, посјетиће најљепше плаже и уживали у чувеним далматинским специјалитетима, као и крстарењу међу острвима, што је посебан ужитак.

- Новаку је сада једино важно да се добро одмори и да буде са својом породицом, која га је пратила на турнирима, али се малог Стефана ипак ужелео. Зато му је сада важно да по цели дан буде са њим и са Јеленом, па нам је свима с осмехом поручио: "Пустите ме да се одморим" - каже извор близак српском тенисеру. 

Ђоковићи су тако на својој јахти угостили и глумца Бранка Ђурића Ђуру и његову породицу, супругу Тању Рибић и кћерку Залу, са којима су подијелили и неколико фотографија на "Фејсбуку" са луксузне јахте.

Иако су могли да отпутују било гдје на свијету, најбољи свјетски тенисер и његова супруга одлучили су да прво Стефаново љетовање почне на Светом Стефану, гдје су се вјенчали прије годину.

Њихов син је уживао у купању са родитељима на Светом Стефану, око којег им је, када су пожељели да отпливају даље од обале, помагала дадиља.

Особље хотела у којем су одсјели каже да су Ђоковићи веома љубазни гости, а да на храну и услуге не троше много новца.

Једино су их замолили да не шире информације о њиховом кретању, али када ипак сретну обожаваоце, Новак се радо фотографише с њима и дијели им аутограме. Због своје скромности и љубазности и јесу најомиљенија породица на свијету.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана