Хрватицу шиканирају због понашања у Катару: "Поштуј нашу религију", "Чекамо хапшење"

ГС
Foto: Инстаграм

Хрватица Ивана Кнол привукла је пажњу у Катару својом љепотом и аутфитима којима подржава своју репрезентацију, међутим, она се нашла на удару првенствено негативних коментара због посљедње објаве на свом Инстаграм профилу.

Кнол је примијетила једна њемачка телевизија, која је са њом направила прилог. За потребе снимања, лијепа Хрватица је носила купаћи костим са дезеном шаховнице. Ово се није свидјело коментаторима на њеној страници, који су је оптужили да не поштује правила Катара, наводи Б92.
"Поштуј нашу религију", "Срам те било, поштуј туђу културу", "Једва чекам снимак хапшења", "Не знам шта се у твојој држави сматра лијепим, али ово је у Катару ружно", неки су од погрдних коментара које је Ивана добила.

Ивану су напали и њени суграђани, који су тврдили да својим понашањем срамоти Хрватску, преноси б92.

"Она није Хрватица, ми Хрвати поштујемо друге културе", "Људи си за те боје које носиш гинули, а ти нас срамотиш по свијету и једини циљ ти је да промовишеш себе", "Ниси на западу", наводили су коментари на хрватском језику.

Ивана је критиковала организацију овогодишњег свјетског првентства, називајући је "најгором у историји".

"Моја пратња ни након 20 дана није добила hayyu card, иако има све карте до финала. Сви наши пријатељи такође! Ја очито имам толику срећу да идем да бодрим Хрватску, а Катар као Катар шаљем у неку ствар! Јасно зашто толико људи није нити хтјело да учествује у овом циркусу!" написала је на Инстаграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана