Холивудски хакер опет части

Агенције
Холивудски хакер опет части

Нова "колекција" фотографија голишавих познатих личности које је украо холивудски хакер објављена је на интернету, а међу жртвама хакера су Ким Кардашијан, Ванеса Хаџенс, Хоуп Соло, Кејли Куоко, Аврил Лавињ, Хејден Панетијере, Мери Кејт Олсен и друге љепотице.

Кардашијановој су украдене фотографије које је сама сликала док је била гола у купатилу пред огледалом, а није познато у каквим "позама" ћемо гледати остале познате дјевојке.

Ким је, наравно, више пута имала оваквих проблема, а највећи од њих био је 2007. када је "процурио" њен порнић са тадашњим момком који ју је, у неку руку, и прославио.

Прије три седмице као бомба је одјекнула вијест да је анонимни хакер упао у телефоне и геџете познатих дјевојака и покрао им фотографије и клипове на којима су голишаве. Фотографије су постављене на сајт 4Цхан, а познати су брже-боље најавили обрачун са анонимним младићем који је грубо прекршио њихову приватност. У цијелу причу укључио се и "Епл" пошто је хакер објавио да је фотографије украо релативно лако користећи "рупе" у њиховој апликацији иЦлоуд.

Међу жртвама хакерског напада налази се и глумица Кајли Куоко. Ипак, она каже да је у почетку мислила да је ријеч о шали. 
- Када сам схватила да није, прво сам обавијестила родитеље да би се психички спремили. Након тога сам одлучила да се једноставно нашалим на свој рачун и сама објавила "провокативну" фотографију на којој смо ја и супруг - рекла је она гостујући у емисији Џимија Кимела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана