Холивудски глумац чека десето дијете

Агенције
Холивудски глумац чека десето дијете
Холивудски глумац чека десето дијете

Педесетседмогодишњи глумац Еди Марфи по десети пут постаће отац, пишу страни медији.

Славни комичар Еди Марфи и аустралијска манекенка Пејџ Бачер наводно ће ускоро постати родитељи.


Иако се о принови спекулисало много раније, овог пута сумње је покренуло појављивање Пејџ Бачер у западном Холивуду, када је било немогуће не примјетити да је она у поодмаклој трудноћи. Стомак није успјела да сакрије чак ни испод широке хаљине коју је носила тог дана

Еди и Пејџ имају једно заједничко дијете, ћерку Изи Ону, која се родила у мају 2016. године. Пар је заједно већ шест година, али свој приватни живот чувају од јавности, и то је разлог зашто немају профиле на друштвеним мрежама.

Прије везе са аустралијском манекенком, звијезда филма Полицајац са Беверли Хилса био је у браку са Никол Марфи, са којом има петоро дијеце- 28-годишњу Брију, 23-годишњу Шајне, 18-годишњу Золу, 16-годишњу Белу и сина Милеса. Они су се развели 2006. године, након 22 године заједничког живота.

Еди има 11-годишњу ћерку Ангелу са контроверзном пјевачицом Мел Б, и тројицу синова. Ерика је добио са тадашњом дјевојком Паулет Мекнили, а Кристијана из везе са Тамаром Ху.

Иако је фотографија лепе Аустралијанке јасан доказ да она и Еди чекају друго заједничко дијете, славни пар није желио да коментарише наводе у медијима.

Подсјећамо, они све до сада нису ни потврдили ни демантовали ове вијести.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана