Холивудски глумац чека десето дијете

Агенције
Холивудски глумац чека десето дијете

Педесетседмогодишњи глумац Еди Марфи по десети пут постаће отац, пишу страни медији.

Славни комичар Еди Марфи и аустралијска манекенка Пејџ Бачер наводно ће ускоро постати родитељи.


Иако се о принови спекулисало много раније, овог пута сумње је покренуло појављивање Пејџ Бачер у западном Холивуду, када је било немогуће не примјетити да је она у поодмаклој трудноћи. Стомак није успјела да сакрије чак ни испод широке хаљине коју је носила тог дана

Еди и Пејџ имају једно заједничко дијете, ћерку Изи Ону, која се родила у мају 2016. године. Пар је заједно већ шест година, али свој приватни живот чувају од јавности, и то је разлог зашто немају профиле на друштвеним мрежама.

Прије везе са аустралијском манекенком, звијезда филма Полицајац са Беверли Хилса био је у браку са Никол Марфи, са којом има петоро дијеце- 28-годишњу Брију, 23-годишњу Шајне, 18-годишњу Золу, 16-годишњу Белу и сина Милеса. Они су се развели 2006. године, након 22 године заједничког живота.

Еди има 11-годишњу ћерку Ангелу са контроверзном пјевачицом Мел Б, и тројицу синова. Ерика је добио са тадашњом дјевојком Паулет Мекнили, а Кристијана из везе са Тамаром Ху.

Иако је фотографија лепе Аустралијанке јасан доказ да она и Еди чекају друго заједничко дијете, славни пар није желио да коментарише наводе у медијима.

Подсјећамо, они све до сада нису ни потврдили ни демантовали ове вијести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана