Харис Џиновић плесао са млађом дјевојком, "пали" су и загрљаји

ГС
Харис Џиновић плесао са млађом дјевојком, "пали" су и загрљаји

Након развода, чини се да Харис више него икад ради ствари које га испуњавају, која је засигурно једна од њих његова љубав - пјевање.

Стао пред седму силу

Харис је имао наступ у Београду, али прије тога је стао пред седму силу и признао им да га развод није много пореметио, али детаље треба питати Мелину, јер, како он истиче, она је њега оставила.

Након интервјуа, пјевач је отишао на наступ гдје је направио познато добру атмосферу. У ресторану је био и његов син Кан, који је уживао, али и пратио дешавања око његовог оца.

У једном тренутку пјевачу је пришла млађа дјевојка, загрлила га и почела да игра с њим, док се Кану то наводно није допало, тврди Информер.

Подсјетимо, у јеку приче о разводу познатог пара Хариса и Мелине Џиновић пјевач је ријешио да прекине тишину, па све чешће за медије говори о краху свог брака.

Харис је потврдио да му се "породица распала" прије годину и по, а гласне су приче да његова бивша Мелина наводно исто толико времена ужива у другој емотивној вези.

Како се прича, наводно се ради о двије године старијем мушкарцу који јесте познат јавности и одувијек је важио за изразитог заводника и једног од најпожељнијих људи из јавног свијета.

Ипак, Харис то није коментирао, али је открио да он тренутно није спреман да настави даље и пронађе нову љубав.

Што вас не убије, то вас ојача

- Нисам спреман за нову љубав, принципијелно не. То није нимало лак период када се све растура, али нема везе. Музика и моји наступи су једна велика инспирација и заштита, нарочито ако се људи радују твојим пјесмама. С Мелином се нисам чуо, ништа ме не занима. Што вас не убије, то вас ојача. Из једне битке сам изашао жив и здрав, нисам изгубио ту битку, то је мотивација за све и за живот - изјавио је Харис Џиновић за Блиц.

Подсјетимо, како је Телеграф раније писао, Мелина је изнајмила скупоцјени стан у луксузном београдском насељу у Новом Београду, гдје сада живи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана