Харис Џиновић открио детаље Мелининог упада у кућу

ГС
Харис Џиновић открио детаље Мелининог упада у кућу

Мелина Џиновић синоћ је упала у кућу свом бившем супругу Харису.

Донедавни брачни пар након тога завршио је у полицији, а Харис се сада огласио, те открио да сматра да је Мелина имала намјеру да га испровоцира како би физички насрнуо на њу.

– Ја сам позван у својству грађанина, нисам ни приведен, ни оптужен, ни било шта друго. Као ни друга страна. Дошао сам и затекао сам Мелину ту у кући и замолио сам је најпристојније да оде јер нема право боравка ту, с обзиром да живи у другом дијелу града, што она није хтјела. Онда сам консултовао адвоката и адвокат је рекао: “Позови полицију.” Ја сам позвао полицију која је дошла. Разговор са мном, разговор с њом, разговор са дјецом… Замолили су да одемо до полицијске станице у својству грађана, не приведени, што је врло важно, да дамо изјаву. Отишли смо и дали смо изјаве и то је цијела прича – рекао је Харис, па додао:

– Она нема право да долази овдје. Она је напустила ово, отишла је одавде и живи у другом дијелу града, у другој стамбеној јединици. Има право да дође по гардеробу и по своје ствари, али нема право овдје да борави. Ту је тачка – рекао је Харис.

Харис је пет сати провео у полицијској станици, а а сада је објаснио шта је тачно тамо радио и због чега се толико задржао.

– Зато што су то били дуги извјештаји, у давању изјава… Једно, па друго, па треће, и тако – рекао је он.

“Хтјела је да ме полиција ухапси због насиља”

Харис тврди да је Мелина имала намјеру да га затвори иза решетака.

– Мислим да је циљ био чиста провокација, намјештена варијанта, не бих ли ја посегао за некаквим насиљем, па да ме онда затворе, да дође полиција да ме ухапси ради насиља у кући… Наравно, то се није десило, јер нисам толико наиван па знам шта смијем, шта не смијем – истакао је Харис.

Мелина је по доласку у полицијску станицу навела како је дошла да пријави насиље које трпи две године што је Харис сада демантовао.

– Никад је нисам ударио, према томе – насиља нема. Никад у животу! За 20 година, што је и она изјавила, тако да је то чиста лаж – јасан је био пјевач.Мелини и њему је изречена хитна мјера забране приласка и комуникације од 48 сати, али Харис сматра да би требало да траје много дуже.

“Дјеца шокантно подносе све ово”

– То зависи од тужиоца, али та забрана би требало да траје 180 година – рекао је он.

Пјевач је  открио како дјеца Ђина и Кан подносе све што се догађа у породици, преноси Телеграф.

– Шокантно подносе, јер је то чиста намјера била да им се отац затвори – истакао је пјевач.

Он је додао да се Кан и даље не чује са мајком.

– Не знам да ли се чују, не чују… Знам да се Кан не чује с њом већ скоро два мјесеца. Ни поруке, ништа. Она је прво била љута на њега, а онда је дјетету пукао филм и рекао је: “Ћао, довиђења”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана