Халид Муслимовић напао бившу љубавницу: Утајила је порез

kurir.rs
Халид Муслимовић напао бившу љубавницу: Утајила је порез

Халид Муслимовић извријеђао је своју бившу љубавницу Соњу Башић, с којом је на суду јер га је оптужила да ју је пребио и остао дужан новац.

Он ју је назвао будалом која га прогања, и рекао да је манипулаторка која се у Аустралији бави незаконитим пословима.

Осим тога, пјевач је изразио сумњу да Башићева сарађује с неким у бањалучком суду, гдје се и води процес између њих двоје.

“Истина је спора, али достижна. Та жена је велики манипулатор, покушава да ме уништи, али бог је велики и све види. Све ће морати да ми надокнади. Прича како је она „бос суда”, не знам да ли је мислила на то да с неким од њих сарађује. Нисам је тукао, али ако ме осуде за то, добићу само казницу”, рекао је Муслимовић у емисији „Гранд коктел” и додао:

“Ангажовао сам адвоката у Аустралији који ће све средити. Ја сад не могу да путујем тамо, то је привремено, али Соња ће бити та којој ће забранити улазак у Аустралију кад се све буде разоткрило. Она је организовала моју турнеју по Аустралији, али пријавила је само један концерт, јер ваљда није платила порез”, тврди он.

Башићева је већ реаговала на ову Халидову изјаву тако што је поднијела двије нове тужбе.

“Смијала сам се након те емисије. Каква будала, тотално је изгубио компас. Већ сам једном објавила потврду да нисам организовала његову турнеју, и то пише на Халидовој радној визи. Тамо нема мог имена. Он ће мени да забрани да уђем у Аустралију? Поред затвора, још му је и лијечење неопходно! Видимо се на суду, али у БиХ, јер он Аустралију може само на сликама да гледа. Нек спреми дубок џеп, нема више Соње да му плаћа све. Ја сам та која је њега оставила и једина која имам довољно доказа против њега”, поручила је Соња.

(Курирс.рс)

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана