Халид Бешлић: У животу нисам кафу направио, није мушко ту да куха

ГС
Foto: Принтскрин

Халид Бешлић био је гост емисије ИН Магазин на хрватској Новој телевизији, у којој је говорио о својој операцији и повратку наступима, али признао да никад није направио кафу казавши да је "с те стране прави Босанац".

Бешлић је недавно имао операцију гдје му је уграђен стент, а за ИН Магазин је открио да је већ након 10 дана од захвата почео пјевати јер је имао заказане свирке.

"Доктор је рекао првих седам је дана битно", казао је Халид појаснивши да му је доктор препоручио да одмара неких 20 дана, али да му је након 10 поручио: "Пјевај!".

"Уградња стента је рутинска операција. Имао сам среће јер сам на вријеме отишао љекару. Имао бих проблем да сам имао удар, али симптоми су били такви да сам отишао доктору којег познајем и он је одмах видио да сам зачепљење имао велико артерије срчане, одмах на сто, стент и то је то. Гледаш онај екран, њих двојица су били оба моји пријатељи, рекао сам не дајте ме. Они се смију", открио је.

Говорећи о опоравку након операције казао је како му највећу помоћ у бризи око здравља и даље пружа супруга Сејда, преноси Кликс.

"Она је дио мене, ми смо сваки дан заједно. Ја иначе нисам никад кафу направио у животу, за те ствари је она задужена, баклаве, кафе...", испричао је.

"С те стране сам прави Босанац, ми кажемо није мушко ту да куха, а сад је дошло модерно вријеме да се мушкарци хвале да добро кухају, у моје вријеме смо их звали папучарима, ако си склон кухињи папучар, жена ти командује. Како старимо, све смо везанији, прегрмили смо све оне проблеме и сад смо у фази нема куд, тјерај до краја. Кад проведеш са женом 40, 50 година не може нико бити пречи од ње, то се некако само створи", казао је Халид.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана