Гвинет Палтроу се пожалила: Карантин нам угрожава брак, немамо простора једно за друго

ГС
Гвинет Палтроу се пожалила: Карантин нам угрожава брак, немамо простора једно за друго

Гвинет Палтроу, која је недавно признала да након две године брака још не живи са супругом, у видео-снимку је признала да јој самоизолација због коронавируса јако тешко пада јер јој је сада пуна кућа, што доводи до тензија и сексуалних фрустрација.

Глумица, која је већ годинама посвећена изградњи свог пословног царства "Гуп", са својим супругом Бредом Фалчуком разговарала је с психологом Микаелом Боемом, а видео-снимак њиховог разговора освануо је на Јутјубу.

Тренутна ситуација је пар присилила на заједнички живот, а боравак код куће свима јако тешко пада.

"Срећни смо јер је наша веза и љубав јака, али све ово оставља траг на нама. Затворени смо у кући с двоје дјеце и ограничено нам је кретање. Мислим да нам је свима ово јако изазовно и понекад тешко. Поготово деци која су навикла да имају много контакта са својим пријатељима. Стриктно се држимо свих мјера и ни са ким немамо контакт, па не излазимо из куће", рекла је Гвинет Палтроу.

Додала је да због свега тога у њиховој кући постоје тензије, па су сви редом незадовољни.

"То наравно ствара и нама као партнерима интимни проблем. Не знамо гдје да се склонимо и будемо мало у миру посвећени једно другоме", пожалила се Гвинет Палтроу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана