Гвинет Палтроу открила зашто је Бред Пит њен херој

Агенције
Гвинет Палтроу открила зашто је Бред Пит њен херој

У свијету Холивуда није лако бити жена, али је добро ако имате уз себе мушкарца који може да вас заштити.

Поводом изласка филма “Ад Астра”, у којем игра главну улогу, Бред Пит дао је велики интервју ЦНН-овој Кристиане Аманпур у којем је, између осталог, проговорио и о томе како се супротставио холивудском злостављачу Харвију Веинстајну.

Пит је у деведесетима био у вези с глумицом Гинет Палтроу коју је тада Веинстајн ангажовао за улогу Џејн Остин у филму “Ема”. Гвинет је још раније испричала како ју је холивудски продуцент позвао у свој апартман прије почетка снимања, на шта је она пристала вјерујући да је у питању пословни састанак. Кад су стигли, он је почео да је додирује и предложио да оду у собу на масажу.

Глумица је то одбила и отишла код тадашњег дјечка Бреда Пита и све му испричала, пише index.hr. Пит се суочио с њим, а он је упорно негирао оптужбе.

Аманпур га је у интервјуу питала како се супротставио човјеку којег су се донедавно у Холивуду скоро сви бојали.

“Ја сам у том тренутку био само дјечак с планине Озарк на игралишту. А то је био начин на који смо ми тамо рјешавали ствари. Само сам хтио да се побринем да се ништа не догоди касније јер је она требала да сними два филма. Мислим да је занимљиво да се, у Холивуду посебно, динамика на радном мјесту између мушкараца и жена поновно калибрира, на врло добар начин, начин који смо предуго чекали. И мислим да је то важна прича”, закључио је Бред Пит.

''Брадов напад био је толико јак као да га је ухватио бацио га је о зид. То што је урадио да мене заштити у доба када нисам имала ни снагу ни моћ једноставно је невjероватно'', рекла је Гвинет раније у емисији “SiriusXM”.

''Рекао му је да ће га, ако се икад више будем осjећала неугодно због њега, убити'', испричала је глумица додајући како ће Бреду увијек бити захвална на томе шта је урадио за њу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана