Глумица шокирала изјавом: “Дрогирала сам се заједно са оцем, са њим сам пробала кокаин!”

B92
Глумица шокирала изјавом: “Дрогирала сам се заједно са оцем, са њим сам пробала кокаин!”

Глумица Џејми Ли Куртис је у интервјуу за часопис “Variety” отворено проговорила о својој борби са зависношћу, а открила је и да се неко вријеме дрогирала заједно са својим оцем, глумцем Тонијем Куртисом.

“Знала сам да тата има проблем, а имала сам и ја па смо дијелили дрогу. Било је времена кад сам ја била једино дијете које је хтјело да разговара с њим. Имала сам шесторо браће и сестара, а сад их имам петеро. Мој брат Николас умро је од предозирања хероином кад му је било само 21 година”, испричала је глумица.

Са оцем је, како признаје, дијелила кокаин.

“Био је то једини пут кад сам узела кокаин и тај један пут је био с њим. Он је неко вријеме био чист, око три године се трудио да се одвикне, али није потрајало”, рекла је Џејми.

Тони је 2010. године преминуо од срчаног удара са 85 година, а Џејми се дрогирала таблетама против болова пуних 10 година.

“Стално сам узимала опијате, крала сам их, лагала... Нико није знао. Нико”, признаје.

Тек је у фебруару 1999. године, кад се први пут пријавила на одвикавање, за то признала супругу Кристоферу Гесту са којим је у браку 33 године, преноси Index.

“Одлучила сам да прекинем тај круг који је уништио животе генерацијама у мојој породици. То што сам остала трезна је било моје највеће животно достигнуће. Веће од тога што сам пронашла мужа, веће од тога што имам двоје дјеце, веће од било ког пословног успјеха. Веће од свега”, рекла је глумица која је трезна посљедњих 20 година, али и даље посјећује састанке лијечених зависника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана