Глумица поново шокирала јавност: “Пристајала сам на секс утроје”

Агенције
Глумица поново шокирала јавност: “Пристајала сам на секс утроје”

Након недавног признања да је силована са 15 година, холивудска глумица Деми Мур у својој књизи “Inside out” открила је нове детаље из свог љубавног живота.

Бивша супруга Бруса Вилиса и Ештона Кучера у својој аутобиографској књизи говорила је о свом проблематичном дјетињству, чињеници да је силована са 15 година, али и о љубавним пикантеријама док је била у браку са Ештоном Кучером.

56-годишња глумица открила је нове детаље из брака са 15 година млађим колегом, који је трајао од 2005. до 2011. године, иако је пар папире за развод предао тек годину дана касније.

Деми је и раније отворено говорила о томе да је Ештон варао, али је сада отишла корак даље и признала како ју је Ештон често наговарао на секс утроје. Глумица је пристајала на тројке како би задовољила супруга и била “кул жена”.

“Хтјела сам да му покажем да могу да будем забавна, али сада знам да је то била грешка”, написала је Деми.

Када се догодио скандал у вези са преваром, у којем су актери били Ештон Кучер и Бритни Џоунс (21), коју је глумац довео у вилу у којој је живио са Деми Мур, глумац је превару правдао ријечима “а оне тројке које смо имали?”

“Криви смо јер смо увели трећу особу у везу”, правдао се Ештон када је преварио глумицу. Иначе, Ештон је Бритни упознао на рођендану једне од Деминих ћерки које она има из брака са глумцем Брусом Вилисом.

Пар је упркос превари остао заједно, али се убрзо догодило и друго невјерство познатог глумца. Деми је у књизи написала и да ју је Кучер варао прије развода, и то на момачкој вечери глумца Денија Мастерсона, са којим је снимао серију “Веселе седамдесете”.

Ештон је тада био са 22-годишњом Саром Лил, и то уочи годишњице брака са Деми Мур.

“Био је то викенд прославе годишњице брака. Када сам чула њену причу, било ми је мука. Знала сам да не лаже”, написала је Деми.

Како преносе страни медији, Ештон није љут на бившу супругу због дијељења интиме са јавношћу јер сматра да Деми има право на своју страну приче.

Књига Деми Мур “Inside out” излази 24. септембра, када ћемо сазнати још много занимљивости из живота ове славне глумице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана