Глумица од бившег мужа тражи новчану подршку

GS
Foto: X.com

Звијезда серије Беверли Хилс, Шенон Доерти, критиковала је бившег мужа у новом захтјеву за издржавање супружника.

Наиме, 53-годишња глумица поднијела је документацију у Лос Анђелесу у петак, 14. јуна, пише УС Магазине, а према споменутим документима тражи 15.343 долара мјесечне подршке, "ретроактивно до 1. јуна 2024. године", као и да њен бивши супруг плати 9.100 долара правних трошкова.

"Због својих здравствених проблема углавном нисам могла да радим и нисам имала изгледа за будуће запослење. Данас је готово сав приход који зарадим настао од послова које сам радила још прије брака", написала је је она и додала како већина споменутих прихода долази од емитовања серије Чари, која је емитована од 1998. до 2006. године, али наглашава како то неће дуго трајати.

"Недавно сам сазнала да се Чари више неће емитовати ни на једној већој платформи за стриминг након 30. јуна 2024. Стога, моји ће се будући приходи драматично смањити", додала је глумица која од 2022. нема ангажмана. Она сматра да њен бивши супруг одгађа нагодбу у нади да она неће преживјети бракоразводну парницу, преноси Б92.

Глумица, такође, сматра да њен бивши супруг, за којег је била удата од 2011. до 2023, има довољно средстава да покрије њене медицинске трошкове.

"Док сам ја била спријечена да радим, гомилали су се медицински трошкови које осигурање није покривало, а Курт је стално летио, трошио хиљаде долара, куповао брендове попут Гучија и трошио новац на летове своје 'агенткиње', док је истовремено тврдио да нема довољно средстава којима би ме издржавао", тврди она.

Додала је и да је Куртова агенткиња Колијер Грим са њим у вези.

"Иако су Куртови приходи знатно већи од мојих, он није извршио никаква плаћања поводом издржавања супружника и није платио никакве доприносе мојим адвокатима или отплатио накнаде", рекла је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана