Глумци који су избјегли трагедију за длаку

nezavisne.com
Глумци који су избјегли трагедију за длаку

Глумци и глумице се увијек труде да дају свој максимум како би њихов филм изгледао што боље, при чему се излажу свакојаким ризицима приликом снимања. Представљамо вам њих петоро, који су пуком срећом избјегли фаталне несреће приликом снимања неких од најпознатијих филмова.

 

Џони Деп: Живот овог холивудског глумца висио је о концу када је доживио несрећу на снимању филма "The Lone Ringer". Наиме, при снимању једне од сцена у којој је педесетогодишњи глумац јахао коња, седло се изненада олабавило, при чему је Деп испао из њега, али је некако остао закачен, па га је уплашена животиња вукла по земљи 25 метара.

Хали Бери: Сексепилна глумица једва је остала жива када је на снимању филма "The Call" доживјела стравичну несрећу. При снимању једне од сцена борбе тамнопута љепотица је пала и свом снагом ударила главом о бетонски блок, оставши без свијести и с обилним крварењем. На срећу, радило се само о посјекотини и блажем потресу мозга.

Џејсон Статам: Глумац је доживио незгоду на снимању посљедњег дијела акционог филма "Плаћеници". Статам је у једној сцени возио камион, кад су одједном кочнице отказале па је возило слетјело с литице право у Црно море, с глумцем у кабини. Статам се извукао из кабине камиона, који је већ потонуо, и испливао на површину, на опште одушевљење свих присутних.

Џон Абрахам: Један од најпознатијих глумаца Боливуда упуцан је на снимању и то ни мање ни више него од стране колеге глумца Анила Капура. Инцидент се десио тако што је у сцени пуцњаве Капур, умјесто с предвиђених 15 метара, упуцао свог колегу са свега метар и по раздаљине. Меци су, наравно, били ћорци, међутим испаљени с тако мале раздаљине могу да буду фатални.

Џејми Александер: На снимању филма о нордијском богу Тору, "Тамни свијет", глумица Џејми Александер оклизнула се и пала с металних степеница доживјевши тешке повреде, које су је поприлично одвојиле од снимања. Повриједила је кичмени стуб, напрсло јој је чак 11 пршљенова, ишчашила је раме и при том покидала лигаменте истог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана