Глумац потрошио богатство на најуврнутије ствари

Агенција
Глумац потрошио богатство на најуврнутије ствари

Богатство холивудске звијезде Николаса Кејџа својевремено је било процијењено на 150 милиона долара, а данас је шестоструко мање јер је немилице куповао куће, имања, аутомобиле и "уврнуте" и прилично скупе ствари као што је колекција умањених пигмејских глава.

Много новца је потрошио купујући некретнине широм свијета, пише Дејли мејл.

Славни глумац је у једном тренутку посједовао 15 кућа, између осталог дворце у Енглеској и Њемачкој, као и имање вриједно 25 милиона долара у Калифорнији.

Купио је острво на Бахамима и једну од најуклетијих кућа у Америци, која се налази у Њу Орлеансу.

За своје некретнине тренутно дугује 6,3 милиона долара пореза.

Будући да је страствени колекционар аутомобила, својевремено је имао чак девет ролс-ројсева и ламборгини вредан 450.000 долара.

Оно што је тешко објашњиво јесте потреба да купи неке од "уврнутих" ствари.

Глумац посједује лобању диносауруса стару 70 милиона година и вриједну 276.000 долара, гробницу у облику пирамиде високу око три метра у којој жели да буде сахрањен, и хоботницу вриједну 150.000 долара која му наводно помаже у глуми.

Такође посједује завидну колекцију стрипова вриједну 1,6 милиона долара у којој се налази и први стрип о Супермену који је платио 150.000 долара.

За губитак свог богатства окривио је бившег партнера Семјуела Левина, којег је и тужио због ризичних инвестиција које су завршиле великим губицима.

Левин је једном приликом изјавио да Кејџ "неконтролисано троши" и да би требало да зарађује 30 милиона долара годишње како би могао да одржава свој животни стил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана