Глумац “чист” 16 година: “Крио сам се по купатилима и узимао хероин”

Агенције
Глумац “чист” 16 година: “Крио сам се по купатилима и узимао хероин”

Глумац Расел Бренд каже да је послије одласка на одвикавање добио подршку породице и пријатеља и да је пронашао мир за којим је тежио.

Истиче да је већ шеснаест година “чист” и да сада жели да помаже зависницима од дроге и алкохола јер зна како је могуће побједити себе.

Бренд, који је на Инстаграму објавио емотиван и искрен видео, у којем се захваљује породици и пријатељима на томе што је већ 16 година тријезан, каже да данас има мир за којим је тежио. ''Сјећам се да сам био као љуска од јајета. Дванаестог децембра 2002. сам се искрадао у купатила пријатеља и конзумирао хероин и крек, а можда и нешто више, не сјећам се'', рекао је на почетку. Следећег дана пријавио се на тромјесечно одвикавање, и тада се ријешио дрога и алкохола.

''Данас, 16 година касније, имам двије ћерке, ожењен сам, имам псе и мир.” Каже да данас не сањари о више новца, или већој слави или више секса. Својим пратиоцима открио је начин да се ослободе зависности.

''Прво, признајте да имате проблем, затим вјерујте да је промена могућа, а онда потражите и прихватите помоћ'', каже Бренд и додаје да је данас слободан, а зависност је могуће побиједити и промјенити се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана