Гламурозна свадба: Гостима Рафаела Надала и његове изабранице једна ствар је строго забрањена

blic.rs
Гламурозна свадба: Гостима Рафаела Надала и његове изабранице једна ствар је строго забрањена

Тенисер Рафаел Надал и његова дугогодишња изабраница Марија Франсиска Перељо сљедећег викенда би, према писањима страних медија, требало да стану на луди камен, а сада су се појавили нови детаљи гламурозне свадбе.

Наиме, како преносе страни медији, гости на вјенчању Надала и Марије, које је заказано за 19. октобар на Мајорци у граду Поленса, неће смјети да на свадбу носе своје мобилне телефоне.

Сви запослени који ће тог дана радити на вјенчању морали су, како се наводи, да потпишу уговоре о повјерљивости, јер су тенисеру и Ћиски, како будућу госпођу Надал ословљавају Шпанци, најважнији приватност и безбједност.

Како даље пишу страни медији, очекује се да ће већина гостију доћи аутобусом, а многи од њих ће током викенда због свадбе одсјести у локалним хотелима.

Надал и Ћиска нису захтјевали присуство локалне полиције, а како се наводи за сада на списку гостију нема политичара. Градоначелник Поленсе за тамошње медије открио је да није позван на свадбу.

Гости ће у највећем броју бити породица и пријатељи, али очекују се и неке познате личности.

Рафаел Надал и Марија Франсиска Перељо, познатија као Ћиска, у вези су од 2005. године, а о свадби ни по коју цијену не желе да говоре за јавност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана