Гдје је нестала глумица која је била највећа звијезда теленовела 90-их

ГС
Гдје је нестала глумица која је била највећа звијезда теленовела 90-их

Адела Норијега била једна од најдражих и најпопуларнијих мексичких глумица почетком деведесетих година. Овдашња публика гледала ју је у серијама “Право на љубав”, “Извор”, “Права љубав”, “Марија Исабела” и друге.

Адела је имала само 12 година када је њен таленат препознао агент у једном тржном центру док се шетала са мајком. Одмах је била ангажована у свијету моде, да би брзо почела да ради и како глумица. Низале су се разне позоришне улоге, али телевизијске серије су јој омогућиле свјетску славу. Мексичке серије у којима је играла главну улогу разликовале су се много од дотадашњих. Наиме, у једној од њих играла је лик младе бунтовнице која се суочава са дрогом и проституцијом. То је у Мексику било веома поучно с обзиром да је држава била огрезла у криминалу.

У јеку популарности почело се шушкати како је била у вези са бившим предсједником Мексика, Карлосом Салинасом којем је наводно родила сина, а потом и близанце. Међутим, те наводе нису потврдили, али ни демантовали ни Адел ни тадашњи предсједник.

Прије 13 година ова глумица се сасвим повукла са сцене и из јавног живота. Самим тим што је тако изненада “нестала” њено име је обавијено велом тајни.

Иако постоји неколико Инстаграм и Фејсбук налога са њеним именом, нико не зна како глумица данас изгледа ни гдје живи, пише Србија Данас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана