Френк Синатра је чврсто вjеровао да су Кенедијеви убили Мерилин Монро

ГС
Френк Синатра је чврсто вjеровао да су Кенедијеви убили Мерилин Монро

Френк Синатра веровао је да је Мерилин Монро убијена, пише у новој књизи о његовом животу “Синатра и Ја: У ситне сате” коју је написао његов менаџер Тони Опедисано и која је објављена уз часопис Пипл.

У овој књизи Синатрин бивши менаџер и близак пријатељ, Тони Опедисано тврди:

“Френк је вјеровао да је убијена и никада то није преболио.”

Мерилин Монро је пронађена мртва у августу 1962. године, а узрок смрти наводно је било случајно предозирање. Међутим у новој књизи пише да је Синатра веровао да је њена смрт повезана с њеном везом с предсједником Џоном Ф. Кенедијем и његовим братом Бобијем.

Мерилин Монро је непосредно пред смрт боравила у ложи “Кал Нева” која је у власништву Франка Синатре, а у књизи између осталог пише да је у ложи била са својим бившим супругом, бејзбол звездом Џоом Димађом.

Како пише “Тхе Индепендент”, Мерилин Монро је требало да буде и домаћин конференције за штампу у хотелу на којој је требало да објави своје помирење са Димађом.

Али, Мерилин Монро умрла је пре одржавања заказане прес конференције, након чега је Синатра закључио да је сигурно била убијена због страха да на тој конференцији не изнесе своје везе са браћом Кенеди, наводи Хедлајнер.

“Френк је веровао да би Мерилин живјела још дуго да конференција за штампу није била најављена”, испричао је његов менаџер Тони Опедисано.

У књизи се наводи и да је Синатри непознати извор рекао да су у њену смрт умешани или мафија или браћа Кенеди.

Мерилин Монро је у тренутку смрти имала 36 година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана