Фолкерка против одбојкаша: Ти мене прозиваш, а вратио си се са неком тамо бронзом

Агенције
Фолкерка против одбојкаша: Ти мене прозиваш, а вратио си се са неком тамо бронзом

Одбојкашки репрезентативац Александар Атанасијевић по повратку са финала Супер лиге изјавио је да више људи дочека пјевачицу него одбојкаше са медаљом.

Наиме, српски одбојкаши су протеклог викенда освојили сребро у Свјетској лиги, пето у историји, а по повратку у Београд дочекали су их новинари из три редакције, челници Одбојкашког савеза, чланови породице и двадесетак навијача.

"Никада ми нећемо бити спорт који ће бити као кошарка и фудбал. Драго ми је због тих људи који нас прате. Тужно је некада доћи на дочек и видети да више људи дочека Секу Алексић са неког гостовања, него нас. Али, добро, идемо даље, припремаћемо се да бисмо сами себи доказали, а потом и својој земљи, да смо најбољи. Ми ћемо и даље радити, а да ли ће то неко пратити, то нам није много битно", изјавио је Атанасијевић за Б92.

Када је фолкерка чула помен њеног имена, истог трена се огласила на друштвеним мрежама.

"Поздрав за неког (пошто не знам ко је, али прочитах јуче) који је рекао да је жалосно сто више људи дочека мене на концерту, него њега са неком бронзаном (освојена је сребрна, прим.аут) медаљом... Па, мој предлог је да се запиташ зашто је то тако?! Да ли си довољно добар?! Да ли те људи воле, као мене... Да ли чинис добра дела и надаш се добрим, осим сто прозиваш људе које ни не познајеш?! Тако се џентлмени не понашају, срам те било!", написала је увређена Сека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана