Ферари ставио Џастина Бибера на "црну листу", пјевач направио неопростиву грешку

Kliks
Foto: The Times

Славни канадски пјевач Џастин Бибер нашао се црној листи Ферарија.

Ферари је уписао Бибера на неславну листу особа које више никада неће моћи купити нови аутомобил из Маранела. Пјевач је познат по ексклузивним супераутомобилима, а међу њима су Ферари ЛаФерари, Фискер Карма, Ферари 458 Италиа и други.

Међутим, поп звијезда је направила грешку која је у Ферарију неопростива. У суштини, Бибер није слиједио јасна правила, односно није поштовао етички кодекс на којем инсистира компанија из Маранела, тако да је забрана коначна.

Пјевач је купио Ферари 458 Италиа те га је лакирао у Електрицк Блу плаву боју, а тај посао је за њега обавила екипа из Вест Кост Кустомса. Такође, поставио је широки бодy кит из Либерти Валка, а његова највећа и неопростива грешка је то што је чак и Фераријев лого на његовом аутомобилу урађен у плавој боји.

Ферари даје до знања сваком купцу да се "не игра" с аутомобилом, тако да не допушта недозвољене модификације мотора, никакве модификације каросерије, а и за лакирање аутомобила је потребно добити дозволу.

Још једна Биберова грешка је то што је свој плави Ферари продао 2017. године на аукцији и то мање од годину дана након куповине, што компанија из Маранела такође не дозвољава.
Срећом по Бибера, ништа га не спречава да купи Фераријеве моделе од других власника.
На Фераријевој црној листи налази се старлета Ким Кардашиан, као и глумац Николас Кејдз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана