Фанови пјевача згрожени због онога што му је на наступу урадила једна од обожаватељки

Агенције
Фанови пјевача згрожени због онога што му је на наступу урадила једна од обожаватељки

Обожаватељи браће Џонас бесни су након што се на друштвеним мрежама појавио снимак на ком обожаватељка хвата Ника Џонаса за ноге и задњицу.

Један од посјетиоца концерта браће Џонас у Лос Анђелесу снимио је неприхватљиво понашање обожаватељке која се понашала као да има право да хвата младог пјевача само зато што слуша његову музику.

Док је Ник певао "Only Human" дјевојка га је немилосрдно хватала, а он је у једном тренутку одгурнуо њену руку са себе. У помоћ му је прискочило обезбјеђење, који је пришао дјевојци и појаснио јој да треба да се смири, пише index.hr. Док Ник још није јавно прокоментарисао инцидент, његови фанови бијесне на друштвеним мрежама. Слажу се да је њено понашање "одвратно, застрашујуће и језиво".

"Ово је стварно непоштовање човјека", коментисала је особа која је видео снимила.

"Драги Ник, у име осталих обожаватеља желим да ти се извиним за ово што се догодило на "Hollywood Bowlу". Нико не би требао да буде тако додириван од стране странца без пристанка. Надам се да ћемо се ми остали искупити и показати ти шта значи поштовање", написала је једна обожаватељка.

"Морају да престану да га дирају и тачка", додала је друга.

"Ово је прешло све границе", сматра трећа.

"Ово је дословно сексуални напад", напомиње још једна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана