Ево зашто пјевачица стално отпушта дадиље своје дјеце

Агенције
Ево зашто пјевачица стално отпушта дадиље своје дјеце

Развод са Ником Кеноном дефинитивно није једини драматичан догађај кроз који тренутно пролази пјевачица Мараја Кери…

Пјевачицу Марају Кери недавно је тужила бивша дадиља њене дјеце, наводећи као основ тужбе крајње нехумане услове рада.

Четрдесетдеветогодишња Илзер Оливер изјавила је да је морала да ради седам дана у недјељи, шеснаест сати дневно, без икакве новчане надокнаде за прековремени рад. Она је такође рекла да током седмогодишње службе није имала право ни на паузу за топли оброк. Њене дужности укључивале су чишћење Марајиног дома у Њујорку, паковање кофера и бригу о "личним потребама". У тужби се наводи и да је Оливер пјевачицу морала да прати на свим путовањима и да је била одговорна за њену личну и пословну кореспонденцију.

Међутим, изгледа да се прича ту не завршава.

Још једна бивша дадиља, Симонет да Коста тврди да је у периоду између октобра 2013. и јануара 2014. године за поп диву радила понекад и преко 100 сати недјељно, водивши рачуна о њеним близанцима током радних дана, као и на породичним путовањима, а уколико је било потребно, с времена на вријеме преселила би се код породице.

Симонет такође тврди да за прековремени рад од 40 сати недјељно није добијала никакву надокнаду, упркос томе што је породици на располагању стајала 24 сата дневно.

Као разлог отпуштања наводи се то што је дадиља "пружала сувише љубави и пажње дјеци", остваривши на тај начин "претерану блискост" са њима.

"Нажалост, дадиље су ми потребне, и жао ми је што их отпуштам за трен ока , али то једноставно морам да чиним јер не желим да у животу моје дјеце постану важније од мене", изјавила је Кери у једном интервјуу прије годину дана.

Ово је једна од многих тужби због којих је пјевачица током своје двадесетпетогодишње каријере стекла репутацију крајње бахате звијезде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана