Ево шта пише у тестаменту Слађане Милошевић

ГС
Ево шта пише у тестаменту Слађане Милошевић

БЕОГРАД - Авангардна српска умјетница Слађана Милошевић преминула је у 69. години у Земунској болници, а како преносе медији, рок икона је написала тестамент, с обзиром на то да је била врло свјесна стања у ком се налазила.

Наиме, она се борила са више здравствених проблема, а оно што је дуго мучило јесте Сјогренов синдром који представља хронично, запаљенско, аутоимуно реуматоидно обољење које се испољава сувим оком и сувим устима.

„Слађана је у тестаменту навела неколико имена, то су били људи које је много волела. Са свима је била добра, а само је неке много волела. Она је знала да није могла да се извуче из канџи болести, па је желела да се знају неке ствари и после њеног одласка. Највише је све дирнуо део за хаљине. Написала је на папиру да само њене другарице могу да носе њене креације и ствари и да нико други не сме да их дира! То стварно тера сузе на очи." рекла је њена познаница

"За друге ствари се није бринула. Знала је да је у миру са свиме што се дешава, без обзира на то што би можда и њено стање било боље да су се и доктори према њој понашали како треба и са више пажње. То је стварно било страшно. Жалила се јесте, али је гледала и да све прегледе прегура, да никоме не буде на терету“, наводи познаница, а преноси Курир.рс.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана