Ево ко је вјереница Сергеја Трифуновића (FOTO)

ГС
Foto: X.com

Иако је завео многе познате љепотице и важио за једног од најпожељнијих нежења, изгледа да је и за Сергеја Трифуновића момачком животу дошао крај.

Глумац (52) се прије пар дана вјерио, а његова изабраница Исидора Мијановић, лијепу вијест подијелила је објавом на Инстаграму.

Они већ неко вријеме на својим друштвеним мрежама дијеле заједничке фотографије, а како се шушка, Исидора је напунила двадесет осам година, што значи да је двадесет четири године млађа од Трифуновића. Оно што је познато јавности, је да је прелијепа плавуша раније била у вези са кошаркашем Нином Челебићем, након његовог раскида са Теодором Џехверовић.

Исидора је радила као водитељка на Инста Тв-у, а судећи по инстаграм налогу успјешно се бави и манекентсвом, а у опису профила јој стоји да је "умјетник и редитељ музичких видеа". Ако је судити по коментарима честитики испод Сергејеве објаве, она долази из Никшића, те су га неки назвалали "никшићки зет". 

Сергеј је потврдио вијест да ускоро стаје на луди камен заједничком фотографијом, уз коју је написао "што и свима вама желим".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана