Ево како је изгледала Мелина када се у 21. години удала за Хариса

ГС
Ево како је изгледала Мелина када се у 21. години удала за Хариса

Пjевача Хариса Џиновића (73) напустила је супруга Мелина (43) послије 22 године заједничког живота и 12 година брака из којег су добили сина Кана и ћерку Ђину, a детаљи њиховог односа читају се из дана у дан на простору читавог региона.

Она је напустила породичну вилу на Сењаку, а како је пјевач рекао, он и даље не зна разлог због којег је отишла.

- Ја не знам зашто се дигла толика фрка, то је један обичан процес, један обичан развод. Има стара изрека "Преварени муж задњи сазна", није то неко измислио безвезе. Немојте ништа да ме питате о разводу, питајте Мелину, нисам ја њу оставио него она мене, она зна све. Нисам спреман за нову љубав, принципијално не - рекао је Харис за "Блиц", па наставио:

- То није нимало лак период када се све растура, али нема везе. Музика и моји наступи су једна велика инспирација и заштита, нарочито ако се људи радују твојим пјесмама. Са Мелином се нисам чуо, ништа ме не занима. Што вас не убије, то вас ојача. Из једне битке сам изашао жив и здрав, нисам изгубио ту битку, то је мотивација за све и за живот - изјавио је Харис.

Они су започели везу давне 2002. године, а како је Харис од ње старији 30 година, њихов однос је многе интригирао. Ипак, упркос томе, Џиновићи су важили за један од складнијих парова не естради.

Због велике разлике у годинама, Мелинији родитељи нису били за њену везу са пјевачем, али се она није обазирала. Пар се упознао док је она била на трећој години студија.

– У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама. Мелина и ја смо се упознали у Сарајеву. Све је то било спонтано, једноставно се десило. За сада нам добро иде, а шта ће бити послије, видјећемо. Све је кренуло из авантуре. Ни она ни ја нисмо се овоме надали. Онда смо у једном тренутку рекли једно другом: Хајде да направимо дијете! Нико не зна хоће ли баш то бити прича за цијели живот – испричао је једном приликом пјевач.

Њихова ћерка, Ђина једном приликом је на свом Инстаграму подијелила фотографије родитеља из периода када су почели да се забављају, а потом и добили њу.

Судећи по сликама, Мелина је тада доста другачије изгледала, те се може претпоставити да је урадила неколико корекција на свом лицу.

Поред тога што је сада плавуша, она и веома води рачуна о свом изгледу и имиџу, па тако многи коментаришу да се чини као да никада боље није изгледала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана