Естрада уз старог вука: Бори Дрљачи након операције рака ријечи подршке

Агенције
Естрада уз старог вука: Бори Дрљачи након операције рака ријечи подршке

Пjевачу Бори Дрљачи (78) откривен је карцином дебелог црева, након чега је у четвртак 7. новембра, у раним јутарњим часовима оперисан.

Након интервенције Бора је задржан на даљем лијечењу на одељењу, а његова пријатељица и колегница Зорица Марковић није знала да је њен пријатељ у болници. Када је чула да је Бора оперисан, пјевачица није могла да дође себи од шока.

- Нисам чула, шта је било је*оте!? Јако ми је жао, први пут чујем то, Бора је људина, јак је, надам се уз Божију помоћ, да ће то превазићи. Жао ми је сваког ко доживи, ја сам ишла под нож и знам како је то тешко - рекла је Зорица.

- Био сам на снимању емисије на једној телевизији и након снимање назвао сам Бору, са којим се иначе често чујем јер смо баш добри. Он ми се јавио и рекао да је у болници, да је дошао на редовну контролу, али да су му рекли да морају да га задрже због даље испитивања јер резултети нису били баш најбољи. Након тога звала ме је и колегиница и наша добра пријатељица Милена Плавшић која је отишла јуче да га посети и сазнала да наш друг Бора болује од карцинома дебелог црева. Ето толико знам, мораћу данас да одем у посету и да видим како је и шта више да кажем јако ми жао мог доброг пријатеља - рекао нам је Ера прије неколико дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана