Џони Холидеј: Да нисам пјевач, ишао бих у рат против џихадиста

Агенције
Џони Холидеј: Да нисам пјевач, ишао бих у рат против џихадиста

Ветеран француске музике Џони Холидеј изјавио је да би био спреман да узме оружје у борби против џихадиста из Исламске државе које је назвао "криминалцима" и "лудацима", да није пјевач, пренијели су данас француски медији.

"Да нисам пјевач, узео бих оружје у руке и ишао бих у рат", рекао је Холидеј (72) и додао да је оно што су исламисти учинили "одвратно". Холидеј је отказао концерт у суботу увече у Бриселу због терористичких претњи у главном граду Белгије.


Пјевач је обећао да ће одржати још један концерт у Бриселу 27. марта 2016. поред редовно заказаног концерта дан раније. Холидеј се пожалио да му је у сриједу увече позлило после концерта на истоку Француске, наводећи као разлог да га је "изузетно погодило" то што се десило у Паризу 13. новембра када је у терористичким нападима погинуло најмање 130 особа.

Познати француски певач је рекао да је неколико његових пријатеља погинуло у нападу на концертну салу Батаклан у Паризу. Холидеј је изузетно популаран у Француској, гдје га сматрају музичким идолом и "француским Елвисом Прислијем"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана