Џон Траволта по први пут прича о гласинама да је геј

Independent
Џон Траволта по први пут прича о гласинама да је геј

Џон Траволта је по први пут јавно проговорио о тврдњама које је изнио његов бивши пилот да су њих двојица били у романтичној вези, преноси "Independent".

Почетком године Даглас Готерба изјавио је да је имао секс са познатим глумцем док је радио за њега.

Судећи по документима предатим суду у Калифорнији, Готерба је радио за Траволтину авио-компанију Алто шест година прије него што је својом вољом напустио фирму 1987. године.

Траволта и Готерба се тренутно налазе у сред судског спора у вези са овим тврдњама.

Готерба тврди да није потписао уговор о повјерљивости током рада за Траволту, што би могло да га спречи да открије детаље своје „личне и интимне везе" са Траволтом.

Међутим, Траволтин адвокат Мартин Сингер, тврди да ништа од тога није истина.

„У питању је Ахилова пета сваке славне особе. Људи само желе новац. То је све. Није ми толико стало до тих гласине. Оне можда сметају другим људима више него мени, али дозвољавамо медијима да раде шта желе зато што не можемо да их контролишемо. Зато ове тврдње и даље опстају", тврди Траволта.

Када је упитан да ли ове оптужбе сматра увредљивим, Траволта је одговорио:

„Постале су увредљиве након губитка сина. Имао сам осјећај да сам тада пао најниже у животу. Ствари у вези са сексом ће увијек бити интересантне некоме, али клоните се породице. Заиста би требало. Када се то узме у обзир, имао сам осјећај да су поједини, не сви, медији отишли предалеко и прениско".

Син Џона Траволте, Џет Траволта, преминуо је у шеснаестој години након напада током породичног одмора на Бахамима у јануару 2009. године.

У питању је догађај који је глумац описао као „најгору ствар која му се десила у животу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана