Џиновић открио како су њихова дјеца реаговали када је Мелина упала у вилу на Сењаку

GS
Foto: Facebook

Харис и Мелина Џиновић, један од најпознатијих естрадних парова, ријешили су да ставе тачку на свој брак и да се послије 22 године љубави разведу.

Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје дјеце, сина Кана и кћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније.

Харис Џиновић је сада, у великом интервјуу, причао о својим љубавима, распаду брака са Мелином и ноћи када је Мелина упала у кућу на Сењаку.

„Сјећам се прве љубави, свирао сам у фолклору, ту је била прва озбиљнија љубав, ђачка љубав. Ми смо се раздвојили, уписали друге школе, ту је пукло. Након тога сам опет срео неку дјевојку, то је била фатална љубав, све су моје љубави биле фаталне. Због тих љубави сам написао двије, три песме. Тих пјесама се не сјећам, било је давно“, рекао је Харис.

Он је потом признао да ли га је неко од колега разочарао.

„Нисам размишљао о томе, не. Имам бројна пријатељства, не знам да ли је неко био завидан што се тиче моје каријере. И да јесам, не бих износио у јавност да ме је неко разочарао“, рекао је он.

“Дјеца су разочарана у Мелину”

„Ја не знам шта је у њиховим главама, надали су се неком бољем животу, разочарани су. Мислио сам да им направим да живе како заслужују, већ изнад тога, али ми живимо добро“, рекао је Харис, пише Блиц.

Кан и Ђина се уплашили да свађа Мелине и Хариса не пређе у физички обрачун

„Мелина није покушала да ме контактира. Она је напустила кућу, кад је дошла позвао сам полицију. Она има право да покупи шта је њено, она има свој неки стан, живи на другом крају града. Не знам који је био разлог њеног доласка, ја сам позвао полицију, дали смо изјаве обоје и тако се то завршило, преноси Блиц.

Мало мирише на провокацију, али не знам зашто није хтјела да оде. Рекла ми је да је ово њена кућа. Били смо сво четворо код куће, они су ћутали, молили су је да оде, али она није хтјела. Дјеца (Кан и Ђина) су се плашила да не пређе све у физички обрачун“, рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана