Џенифер Лопез представила трансродну ћерку и обратила јој се замjеницом "они"

ГС
Foto: Tвитер

Џенифер Лопез недавно је наступила у дуету са "својим омиљеним дуетским партнером икада", а рijеч је о њеној трансродној кћерки Еми која има 14 година.

Добитнца Гремија наступила је у четвртак на стадиону Додџерс у Лос Анђелесу. Одјевена у зелене панталоне високог струка, топ и огртач са пернатим детаљима, публици је најавила посебног госта користећи замјеницу "они/њих".
"Задњи пут смо заједно наступали на стадиону великом попут овог и од тада тражим од њих да стално пјевају са мном, али они неће. Дакле, ово је врло посебна прилика. Они су јако, јако запослени. Резервисани. И скупи", нашалила се пјевачица.
Затим је наставила: "Коштају ме кад изађу, али вриједе сваког пенија јер су мој омиљени дуетски партнер свих времена. Па ако ћеш ми угодити', рекла је глумица позвавши кћерку Еми на позорницу.

Еми се појавила у јарко ружичастом комплету који се састојао из кошуље кратких рукава и бермуда које је упарила са чарапама у истој боји и црним глежњачама. На глави је носила качкет.

На догађају хуманитарног карактера, мајка и кћерка извеле су песму "A Thousand Years", а том приликом Еми је имала микрофон у дугиним бојама.

Многи су на друштвеним мрежама поделили снимак њиховог перформанса, похваливши Џенифер јер је пред свима, и "с великом дозом љубави", изразила подршку свом дјетету, преноси Б92.

"Најбољи родитељи подржавају своју дјецу", један је од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана