Џенифер Лопез и Енрике Иглесијас објавили нове синглове

Тањуг
Foto: Агенције

ЊУЈОРК-Свјетске латино музичке звијезде Џенифер Лопез и Енрике Иглесиас током актуелне седмице објавили су нове синглове и атрактивне видео спотове у продукцији компаније Sony Music из Њујорка, саопштио је регионални издавач и дистрибутер Менарт.

Тандем Џенифер Лопез и Рау Алехандро позива публику да игра док још може да стоји на ногама захваљујући новом динамичном поп хиту "Cambio El Paso", који означава прву сарадњу латино даме и порториканског умjетника у успону.

Продуцент овог сингла је добитник награде Греми Тревор Мази, иначе дугогодишњи сарадник Џенифер Лопез, с чији су клијенти и поп звезде Питбул, Ашер и Џејсон Деруло.

Прошле године глумица и пjевачица Лопезова је објавила два сингла "Pa Ti" и "Lonely", оба на шпанском језику и у сарадњи са великом латино звијездом Малумом.

Видео спот за ова два сингла укупно су премашила невјероватних 133 милиона прегледа, док је пјесма прешла чак 100 милиона преслушавања.

Рау Алехандро је недавно објавио нови албум "Vice Versa" високо оцјењен од стране критике, а први сингл "Todo De Ti" је мега хит који има преко 237 милиона преслушавања.

Певачица тренутно приводи крају њен девети студијски албум, а први на шпанском језику од 2007.године, и има уговорена снимања чак 5 филмова за 2022: "Marry Me" (игра и споменути Малума), "Тhe Mother", "Тhe Godmother", "Аtlas" и "Shotgun Wedding".

Џенифер Лопез је гостовала у Београдској арени 2012. године, када је направила прави сценско музички шоу програм за све љубитеље њене музике.

Најуспешнији латино умjетник свих времена, краљ латино попа Енрике Иглесијас објавио је сингл и спот "Me Pase", који је компоновао и снимио са умjетником Фаруко.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана