Џенифер Лопез и Бен Афлек овог викенда ће имати спектакуларно тродневно вјенчање

ГС
Џенифер Лопез и Бен Афлек овог викенда ће имати спектакуларно тродневно вјенчање

Мјесец дана након што су једно другом изговорили "судбоносно да", Џенифер Лопез и Бен Афлек одлучили су приредити велико тродневно вјенчање за своју породицу и пријатеље

 Славни пар овога ће викенда прославити свој велики дан, а како преносе страни медији, бити ће то тродневна бајка достојна страница свјетских насловница.

Њихова "интимна забава за породицу и пријатеље" започет ће вечерашњом пробном вечером, затим се наставити церемонијом у суботу, док ће викенд закључити роштиљем и пикником у недјељу.

Како је раније познато, церемонија ће се одржати на Афлековом имању  Георгији, а неке од звијезда на попису гостију славног пара су и Матт Дамон, Џими Кимел, Каси Афлек Дреа Де Матео.

Такођер, очекује се да ће Јеннифер носити вјенчаницу Ралха Лаурена, а она је раније наговијештавала и да ће то бити хаљина коју је носила у једном од својих старих филмова.

Уочи узбудљивих дана који су пред њима, пар је запажен у великој породичној куповини гдје су одрадили посљедње припреме пред велики викенд.Пар је био лежерно одјевен, а Џенифер је показала своју повезаност са дјецом свога супруга држећи се са његовим 10-годишњим сином Самуелом за руке.

Џенифер је, подсјетимо, дан након вјенчања које се одржало 16. јула потврдила да је постала супруга Афлека, њене дугогодишње љубави.

"Успјели смо. Љубав је прелијепа. Љубав је љубазна. И показало се да је љубав стрпљива. Двадесет година стрпљива", написала је она.

Лопез је такођер рекла и да намјерава користити Афлеково презиме, које је навела у брачној дозволи округа Кларк, а чак је и потписала свој билтен као "Џенифер Лун Афелек".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана