Џексон и Ричардсонова примјер славним паровима

Агенције
Џексон и Ричардсонова примјер славним паровима

У Холивуду је уобичајено да познати парови изгледају лијепо заједно, затим ступе у брак, да би се послије неколико година развели. Али када је један пар заједно скоро четири деценије, онда је то за сваку похвалу. Семјуел Џексон и Ла Тања Ричардсон сљедеће године славе 40 година брака и познати глумац каже да дуговјечност њихове везе лежи у љубави једног према другом, као и узајамном схватању шоу-бизниса.

- Тајна нашег успјеха? Мислим да је то што између нас још увијек постоји љубав - рекао је Џексон приликом недавне промоције свог новог филма “Шафт” у Њујорку, који се овог викенда појавио у америчким биоскопима. Иако се неком четири деценије чини као права вјечност када су у питању везе између познатих, “Оскаром” награђени глумац објашњава да везе у Холивуду нису нешто другачије од уобичајених веза другдје.

- Парови се разилазе у мјестима широм свијета. Ми идемо на посао и радимо. Ако радим у близини куће, онда волим доћи у своју кућу и спавати у свом кревету. Радио сам на доста разних мјеста, али ме је она увијек посјећивала - објашњава холивудска звијезда своју везу.

Након што су Џексон и Ричардсонова ступили у брак 1980. и добили кћерку Зои 1982. године, Ла Тања је почела да ствара каријеру на филму. Појавила се у остварењима “Пржени зелени парадајзи” и “Бесани у Сијетлу”, као и ТВ серијама “Плава крв” и “Увод у анатомију”. Она је раније номинована за “Тонија” за рад у представи “Раст под сунцем” из 2013, док тренутно игра лик Калпурније у поменутој представи на Бродвеју.

- Знате, ми долазимо из свијета позоришта. Она тренутно наступа на Бродвеју, у представи “Убити птицу ругалицу”, док ја широм свијета правим филмове. Ми разумијемо везу која постоји између нас, имамо заједничка искуства, заједничко задовољство позориштем, задовољство нашим животима и животом наше кћерке. Тако да нам је лако да останемо заједно - каже глумац.

Он одаје почаст жени и кћерки што су га натјерале да оде на рехабилитацију након што су га нашли једног дана онесвијешћеног на поду.

- Друго двоје људи који редовно преиспитују моје понашање и начин живота су моја основа и моја подршка. То су моја кћерка Зои и моја жена Ла Тања - истакао је глумац.

Када је Зои имала осам година, она и мајка су га пронашле на поду након што је “доживио слом индукован кокаином”, како је познати глумац то срочио. Ла Тања га је убиједила да не би само његово лично здравље имало користи од напуштања живота зависника од дрога, већ би и његова глумачка каријера знатно расла. На сву срећу, Џексон ју је послушао и отишао на рехабилитацију.

- Увијек сам поред себе имао своју жену Ла Тању, која је мој највећи критичар. Знала ми је рећи “ти си интелигентан и кад први пут читаш нешто, мислиш да разумијеш текст интелектуално и емоционално, али немаш страсти”. Тек када само постао чист, схватио сам о чему је, у ствари, говорила - казао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана