Џек Николсон имао тунел који је водио до Плејбој виле?

Агенције
Џек Николсон имао тунел који је водио до Плејбој виле?

Да ли су познати холивудски глумци седамдесетих година имали скривене тунеле који су водили од њихових приватних кућа до познате Плејбој виле?

Амерички магазин Плејбој објавио је податак да су седамдесетих година многе холивудске звијезде имале тајне тунеле од својих кућа до виле Хјуа Хефнера, која је одувијек била позната по декадентним журкама. Наведене звијезде су Џек Николсон, Ворен Бити, Кирк Даглас и Џејмс Кан.

Један од садашњих уредника Плејбоја тврди да је до овог закључка дошао док су на рођендан Хјуа Хефнера разгледали старе фотографије из архиве часописа, када су спазили полароиде на којима се налазе снимци тунела.

"На сликама се виде подземни тунели који су изграђени седамдесетих година", каже један од уредника часописа.

Вођени тим открићем, запослени у Плејбоју почели су да истражују ову причу. Убрзо су открили још фотографија, али и шематских приказа, односно планова тунела.

На неким од тих шематских приказа видјели су да пише тачно до чијих кућа воде тунели, а нека од имена су Џек Николсон, Ворен Бити и Кирк Даглас. Имајући у виду да су седамдесетих сви они живјели релативно близу Плејбој виле, цијела прича постаје вјероватнија.

Када су запослени у часопису питали Хефнера о тунелима, он им је рекао да су затрпани 1989, као и да не жели ништа да коментарише на ту тему.

Иако ова прича о тунелима није потврђена, иако је објављена само један дан прије 1. априла, знајући да је хедонизам седамдесетих година прошлог вијека владао Беверли Хилсом, могуће је да за њу важи оно правило "гдје има дима, има и ватре".

Иначе, Плејбој вила је једина кућа у Лос Анђелесу која има званичну дозволу за ватромет и дозволу за мини зоолошки врт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана