Џејсон Деруло ментор на пјесми српске пјевачице Иве Лоренс

Tanjug
Foto: Promo

ЛОС АНЂЕЛЕС- Популарни амерички музичар Џејсон Деруло, ментор је на новој нумери српске пјевачице Иве Лоренс, чије снимање је тренутно у Лос Анђелесу, у оквиру пројекта Туборг Опен-а.

Ива Мишовић, познатија под псеудонимом Ива Лоренс, овогодишња је млада музичка нада која је у оквиру ове кампање добила прилику да добије менторство Џејсона Дерула.

У групи са другим младим умјетницима, кроз менторско искуство Лоренс је имала прилику да искуси рад са Џејсоном у студију, разговарајући о начину изођења, продукцији, стварању музике, као и саветима који су бити за успех у мужицкој индустрији по мишљењу познатог америчког музичара.

Кроз пројекат сваком извођачу пружена је прилика да наступа у једном од најпознатијих музичких места у Лос Анђелесу.

ДЗејсон је истакао да сматра да је кампања значајна и да као таква заиста може бити велика подршка младим музичарима.

"Не постоји приручник за успех у музичкој индустрији, тако да ако желите да постанете музичар, готово сте сами. Ипак, када знаш да уз себе имаш некога које већ прошао кроз сва та искуства, то може да направи велику разлику. И управо је то оно што ми се допада код Туборг Опен кампање. Зато сам веома захвалан што могу
да будем успутна станица на путу ка успеху ком ови талентовани уметници", поручио је Деруло учесницима поводом ове кампање.

Ива је навела да јој је рад са познатим америчким музичарем причинио велико задовољство, те да је права част добити ту могућност.

"Много ми се допада то што је Џејсон толико искрен, без обзира на то о чему је реч. Сваки коментар који ми је дао био је веома проницљив. Он тачно разуме да се ми налазимо на почетку својих каријера и да је то нешто што захтева много рада и труда. А посебно када је реч о наступу и понашању на сцени. Узречица "праксом до савршенства" заиста има смисла и то је управо оно што сам највише научила из овог искуства", рекла је Лоренс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана