Џеј Ло наводно долази у Србију: Биће гост на забави једног бизнисмена

ГС
Џеј Ло наводно долази у Србију: Биће гост на забави једног бизнисмена

Једна од најпопуларнијих и највећих свјетских звијезда Џенифер Лопез овог прољећа поново долази у Србију.

Латино дива стићи ће у Београд крајем маја приватним авионом, гдје је чека ангажман на приватној забави једног утицајног, познатог домаћег бизнисмена који је у те сврхе издвојио чак 200.000 евра, сазнаје „Курир“. Како се наводи, овај бизнисмен не жали пара за раскошне прославе, а и раније је организовао престижне журке којима су присуствовале светске звијезде.

- Планирано је да Џенифер два сата буде на забави. Све је договорено преко њених агената. У цијену је урачунат пјевачицин трансфер, боравак и дружење са слављеником и његовим гостима. Познато је да на аеродром слијеће око 18 часова. Сат времена је потребно вожње од аеродрома до локације гдје ће бити одржано славље. Тамо ће се задржати још око сат или два, након чега се враћа назад у Америку. Њен тим није тражио никакве додатне услове, само да медији не буду присутни на том догађају, нити да је гости узнемиравају разговором - прича извор „Курира“.

Подсетимо, Џеј Ло је већ једном посјетила Србију; она је, наиме, у новембру 2012. године одржала велики концерт у београдској Арени. Пред домаћом пубиком појавила се у свјетлуцавом комбинезону боје коже, а занимљиво је да је концерт завршила огрнута српском заставом.

Атрактивна пјевачица је том приликом у српску престоницу стигла са својим близанцима, а није напуштала Арену, али је зато са дјецом разгледала објекат, понашајући се природно и неусиљено. Џенифер је претходно тражила да у бекстејџу буду бијеле руже, најбољи бијели порцелан, изобиље минералне воде, да буде све бијело.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана