Двејн Џонсон најплаћенији глумац на свијету

Агенције
Двејн Џонсон најплаћенији глумац на свијету

Амерички глумац Двејн Џонсон замијенио је Роберта Даунија Џуниора на првом мјесту листе најбоље плаћених глумаца пошто је зарадио 64,5 милиона долара, наводи часопис "Форбс".

На листи најбоље плаћених глумаца су, осим Џонсона, некадашњег рвача, Џеки Чен са зарадом од 61 милион долара и Мет Дејмон са 55 милиона долара.

Двејн Џонсон, познатији под надимком  Рок, прославио се улогама у акционим филмовима. Године 1999. дебитовао је на телевизији тумачећи свога оца у хумористичној серији "Луде седамдесете". Прву филмску главну улогу остварио је 2002. године у филму "Краљ шкорпиона", за шта је зарадио 5,5 милиона долара. Рвачку каријеру започео је 1995. године у Њорлд Њрестлинг Ентертаименту да би двије године касније постао освајач WWE и један од најпопуларнијих рвача у историји WWEЕ. Међу првих пет на листи часописа "Форбс" су и Том Круз са зарађена 53 милиона долара и Џони Деп са 48 милиона долара.

Најбоље плаћени глумци зарадили су више од најплаћенијих глумица.

На првом мјесту листе најбоље плаћених глумица коју је "Форбс" објавио раније ове седмице је Џенифер Лоренс са зарадом од 46 милиона долара, а слиједе Мелиса Макартни са 33 милиона долара и Скарлет Јохансон са зарађених 25 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана