Душко Радовић није имао лијепо мишљење о Лепој Брени, а онда га је она “оборила с ногу“

ГС
Душко Радовић није имао лијепо мишљење о Лепој Брени, а онда га је она “оборила с ногу“

Занимљива прича о сусрету чувене пјевачице Лепе Брене и легендарног писца и новинара Душка Радовића, откривена је прijе неколико година, у документарном филму “Лепа Брена - Године Слатког греха”.

Радио-водитељ и рок критичар Марко Јанковић у документарцу је открио како је изгледао Бренин сусрет са Душком, те да је Радовић био тај који је инсистирао да се упозна са Бреном.

- Душко Радовић је, када је била пауза, дошао до мене и питао ме је да ли може да се упозна са Бреном. Рекао сам му да то није никакав проблем, а потом сам их упознао - почео је Марко.

- Он је пружио руку Брени и рекао: “Добар дан, ја сам Душко Радовић”, Брена му је на то одговорила: “Шта ми се представљате? Ја вас знам. Сваког јутра слушам “Београде, добро јутро”“. Она је тада Душка фасцинирала! Он је изустио нешто невјероватно. Рекао јој је: “Ја сам дошао вама да се извиним, јер сам ја мислио да сте ви глупи” - рекао је Јанковић.

- Ја сам пао под миксету, нисам могао да верујем шта чујем! Душко је био очаран Бреном и упутио јој је извињење само због помисли да није интелигентна - рекао је Марко Јанковић у документарном филму “Лепа Брена - Године Слатког греха”, преноси „Курир“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана